cpt. Cook
 

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Námořnické maso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, 4 dkg tuku, 2  cibule, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 4  brambory, 2 dl červeného vína, 3 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme. Brambory očistíme, nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k masu, pokapeme protlakem, podlijeme vínem a udusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Nakonec zahustíme moukou a povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3108x    verze pro tisk

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso