cpt. Cook
 

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Nudličky ze svíčkové s pórkem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg pravé hovězí svíčkové, 1/2  vejce, 2 lžíce škrobové moučky, sůl, 2  pórky, 1/2  cibule, 1/2 šálek vývaru z masoxu, vinný ocet, 15 lžic sójové omáčky, 15 lžic desertního vína, glutasol,  trochu moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou a odblaněnou svíčkovou nakrájíme na nudličky, promícháme s vejcem, polovinou škrobu a solí a necháme 20 minut odležet. Pórek nakrájíme na nudličky a jemně nasekáme cibuli. Ze sójové omáčky, vína, vývaru, cukru, octa, zbytku škrobu a glutasolu si připravíme zálivku. Maso prudce opečeme na oleji, přidáme zeleninu, podusíme, zalijeme zálivkou, znovu krátce podusíme a podle chuti dosolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2302x    verze pro tisk

Okaté maso