cpt. Cook
 

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Nudličky ze svíčkové s pórkem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg pravé hovězí svíčkové, 1/2  vejce, 2 lžíce škrobové moučky, sůl, 2  pórky, 1/2  cibule, 1/2 šálek vývaru z masoxu, vinný ocet, 15 lžic sójové omáčky, 15 lžic desertního vína, glutasol,  trochu moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou a odblaněnou svíčkovou nakrájíme na nudličky, promícháme s vejcem, polovinou škrobu a solí a necháme 20 minut odležet. Pórek nakrájíme na nudličky a jemně nasekáme cibuli. Ze sójové omáčky, vína, vývaru, cukru, octa, zbytku škrobu a glutasolu si připravíme zálivku. Maso prudce opečeme na oleji, přidáme zeleninu, podusíme, zalijeme zálivkou, znovu krátce podusíme a podle chuti dosolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3128x    verze pro tisk

Okaté maso

Olla podrida - jídlo z jednoho hrnce

Palocké špízy

Parmigiana z hovězího a lilku
(Parmigiana di scamone e melanzane)

Pekingské maso

Pekingské maso

Pepper steak

Pepřový steak

Picadillo

Pikantní hovězí pečeně

Pikantní hovězí pečeně I

Pikantní hovězí pečeně II

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

Pikantní roštěná s klobásou

Pikantní roštěnky

Plátky ze svíčkové (tournedos)