cpt. Cook
 

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Námořnické hovězí plátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky hovězí kýty, 1.15 lžíce másla (sádla nebo oleje),  trochu hladké mouky, 2 středně velké cibule, 60 dkg brambor, sůl, mletý pepř, 2 dl červeného vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky naklepeme, posolíme a slabě poprášíme moukou. V kastrole rozehřejeme tuk a roštěnky po obou stranách opečeme. Přendáme je na talíř a v témž tuku opečeme na kroužky nakrájenou cibuli, až je sklovitá. Syrové brambory nakrájíme na plátky. Do kastrolu k dušené cibuli vložíme opečené maso, opepřené, na ně dáme trochu cibule, vrstvu posolených brambor smíchaných s cibulí a slabě je opepříme. Podlijeme po částech a dusíme do měkka.

www.tacos.cz Příloha: saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1839x    verze pro tisk

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso