cpt. Cook
 

Katalánské roštěnky

Kežmarská roštěná s rösty

Klatovský závitek

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Minutka s garam másalou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, sůl, 2 stroužky česneku, 2 lžičky garam másaly, 1/2 lžička citrónové šťávy, sůl, olej, 3  cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z koření, prolisovaného česneku, soli a citrónové šťávy vytvoříme pastu. Tu vetřeme do naklepaného masa. Maso s pastou necháme alespoň 30 minut odležet v chladu (i déle). Pak opečeme v rozehřátém oleji dočervena po obou stranách. Na oleji osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli a obložíme jí maso.

www.tacos.cz Příloha: rýže nebo brambory posypané petrželkou sušenou nebo čerstvou

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1814x    verze pro tisk

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky