cpt. Cook
 

Katalánské roštěnky

Kežmarská roštěná s rösty

Klatovský závitek

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Marinovaný hovězí rumpsteak

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Minutka s garam másalou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, sůl, 2 stroužky česneku, 2 lžičky garam másaly, 1/2 lžička citrónové šťávy, sůl, olej, 3  cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z koření, prolisovaného česneku, soli a citrónové šťávy vytvoříme pastu. Tu vetřeme do naklepaného masa. Maso s pastou necháme alespoň 30 minut odležet v chladu (i déle). Pak opečeme v rozehřátém oleji dočervena po obou stranách. Na oleji osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli a obložíme jí maso.

www.tacos.cz Příloha: rýže nebo brambory posypané petrželkou sušenou nebo čerstvou

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1939x    verze pro tisk

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci