cpt. Cook
 

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso

Olla podrida - jídlo z jednoho hrnce

Palocké špízy

Parmigiana z hovězího a lilku
(Parmigiana di scamone e melanzane)

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pekingské maso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg roštěnek nebo svíčkové, 2  kapie (červené a zelené, příp. i sterilované), 1/2  cibule, 1/2  vejce, 1/2 lžička škrobové moučky, 1/2 lžíce vína, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 špetka mletého zázvoru, 1/2 špetka pálivé papriky, sůl, olej, glutasol nebo vegeta
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, se škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji za stálého míchání, přidáme drobně nakrájenou cibuli a kapie. Mícháme dále na pánvi asi 2-3 minuty, pak přidáme sójovou omáčku, špetku glutasolu, případně sůl. Prohřejeme a promícháme.

www.tacos.cz Příloha: rýže a zeleninový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2166x    verze pro tisk

Pekingské maso

Pepper steak

Pepřový steak

Picadillo

Pikantní hovězí pečeně

Pikantní hovězí pečeně I

Pikantní hovězí pečeně II

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

Pikantní roštěná s klobásou

Pikantní roštěnky

Plátky ze svíčkové (tournedos)