cpt. Cook
 

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso

Španělsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Olla podrida - jídlo z jednoho hrnce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg hrachu (cizrny), 2 lžíce oleje, 2  cibule, 2 stroužky česneku, 215 dkg zadního hovězího, 1/2  kuřete, 215 dkg skopového masa, 215 dkg uzeného masa nebo šunky, 3  klobásy, sůl, mletý pepř, kmín, 1/2 lžička dobromysli, 1/2 lžíce kerblíku, 1/2 hlávky zelí, 1/2 menší celer, 215 dkg mrkve, 215 dkg fazolových lusků, 1/2 hlávka hlávkového salátu, chilli paprička
zkopírováno z http://www.tacos.cz Namočený hrách uvaříme, pak rozpálíme olej, opečeme pokrájenou cibuli a česnek, na kousky rozkrájené maso, šunku, přidáme hrách a vaříme hodinu. Pak přidáme nakrájenou zeleninu a klobásky a vaříme ještě 15 minut. Nakonec hlávkový salát pokrájený na čtvrtky, ochutíme kořením a solí a krátce zahřejeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2234x    verze pro tisk

Palocké špízy

Parmigiana z hovězího a lilku
(Parmigiana di scamone e melanzane)

Pekingské maso

Pekingské maso

Pepper steak

Pepřový steak

Picadillo

Pikantní hovězí pečeně

Pikantní hovězí pečeně I

Pikantní hovězí pečeně II

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

Pikantní roštěná s klobásou

Pikantní roštěnky

Plátky ze svíčkové (tournedos)