cpt. Cook
 

Olla podrida - jídlo z jednoho hrnce

Palocké špízy

Pekingské maso

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pekingské maso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězí svíčkové, 1/2 lžíce škrobové moučky, 1/2  vejce, 2  cibule, 3  kapie, 6  feferonek,  špetka moučkového cukru, 15 lžic desertního vína, sůl, glutasol
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou, odblaněnou svíčkovou nakrájíme přes vlákna na jemné nudličky, přidáme část škrobu, vejce, sůl a promícháme. Necháme půl hodiny odležet. Očištěnou cibuli nakrájíme na jemné půlměsíčky, kapii na nudličky. Ze sójové omáčky, zbytku škrobu, vína, glutasolu a jemně sekaných feferonek si připravíme zálivku. Maso ve větším množství oleje orestujeme, část tuku slijeme, přidáme zeleninu a podusíme. Směs zalijeme připravenou zálivkou a prohřejeme. Na potřebnou hustotu upravíme vývarem nebo máčeným škrobem. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1560x    verze pro tisk

Pepper steak

Pepřový steak

Picadillo

Pikantní hovězí pečeně

Pikantní hovězí pečeně I

Pikantní hovězí pečeně II

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

Pikantní roštěná s klobásou

Pikantní roštěnky

Plátky ze svíčkové (tournedos)

Plněná hovězí pečeně

Plněná pečeně ze svíčkové

Plněné hovězí plátky

Plněné roštěnky

Podroušené hovězí maso