cpt. Cook
 

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Okaté maso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg zadního hovězího, 1/2 plátek slaniny, 2 lžíce smetany, 2 lžíce tuku, mletý pepř, 1/2  cibule nebo pórek, 4  párky nebo tenké klobásy, 1/2 lžíce hladké mouky, 3 lžíce kečupu, 2  rajčata
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do masa nařízneme nožem několik otvorů a vyplníme je párky. Do dalších otvorů zasuneme na nudličky nakrájenou slaninu, maso převážeme silnou nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku ze všech stran. Přidáme cibuli nebo pórek, podlijeme a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Šťávu zahustíme moukou, přidáme kečup, na kolečka nakrájená rajčata a dopečeme. Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky a podlijeme omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1363x    verze pro tisk