cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mořidlo na zvěřinu

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  2 l vody, 3 dl octa, 1/2  mrkev, 1/2  petržel, 2  bobkové listy, 12 zrnek celého pepře, 1/2  citrónu, 1/2 lžička soli, 1/2  cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mořidlo připravíme tak, že do vody přilejeme ocet, přidáme na plátky nakrájenou mrkev a petržel, bobkové listy, zrnka pepře, na kolečka nakrájený citrón, sůl a cibuli. Řádně provaříme a vřelé nalijeme na opranou, očištěnou zvěřinu anebo na jiné maso a necháme je v něm 3-4 dní uležet, v zimě i déle. (Dáváme-li místo octa do vody octovou tresť, dáme jí méně, po případě jen desetinu, podle toho jak je silná.)
vloženo 28.07.2007    zobrazeno 10197x    verze pro tisk