cpt. Cook
 

Naložený zajíc s pikantní omáčkou

Pastýřské trhance
(Andrajos)

Paštika ze zaječího masa

Pečené zaječí kýty (marinované)

Plněný zajíc pečený

Podlužácký zvěřinový špíz

Ragú ze srnčí plece

Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou

Sekaná ze zaječí kýty

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sekanina ze zvěřiny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg pečené nebo dušené zvěřiny (zaječí předek, zbytky srnčí pečeně nebo kančí), 1/2 kg vepřového masa syrového, 2  vejce, 2  žemle máčené v mléce, sůl, sardelová pasta, mletý pepř, muškátový květ
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zvěřinu i vepřové nakrájíme a umeleme spolu s máčenými houskami a také zeleninou z dušené zvěřiny, z předku apod. Spojíme vejci a šťávou ze zvěřiny, máme-li ji, a podle možnosti přidáme něco sardelové pasty, ale pak nesolíme. Jinak okořeníme květem nebo pepřem a osolíme. Z hmoty tvoříme buď karbanátky, ty však neobalujeme, ale přímo vysmažujeme, nebo utvoříme šišku a upečeme ji jako jinou sekaninu.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Sekanina ze zvěřiny, šťouchané brambory a červené zelí nebo zelný salát, aby nechyběly látky ochranné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2010x    verze pro tisk

Slovácká dančí kýta se žampióny

Srnčí bifteky

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet po bádensku

Srnčí hřbet přírodní

Srnčí kýta

Srnčí kýta nebo hřbet na smetaně

Srnčí kýta po staročesku

Srnčí kýta s omáčkou