cpt. Cook
 

Naložený zajíc s pikantní omáčkou

Pastýřské trhance
(Andrajos)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Paštika ze zaječího masa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg zaječí kýty, 1/2 kg vepřové kýty, 10 dkg slaniny, 1/2  cibule, 4  vejce, citrónová kůra, sůl, mletý pepř, paštikové koření, 0.7 dl madeiry
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oboje maso umeleme na strojku s jemnou vložkou, slaninu nakrájíme na drobné kostičky a na části slaniny zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Vejce ušleháme do pěny a přidáme je k ostatnímu. Přidáme koření, citrónovou kůru a madeiru. Směs vložíme do silně vymaštěné zavařovací sklenice bez hrdla a vaříme v páře 1.5 hodiny.

www.tacos.cz Příloha: nočky nebo těstoviny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2462x    verze pro tisk

Pečené zaječí kýty (marinované)

Plněný zajíc pečený

Podlužácký zvěřinový špíz

Ragú ze srnčí plece

Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou

Sekaná ze zaječí kýty

Sekanina ze zvěřiny

Slovácká dančí kýta se žampióny

Srnčí bifteky

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet po bádensku

Srnčí hřbet přírodní

Srnčí kýta

Srnčí kýta nebo hřbet na smetaně

Srnčí kýta po staročesku

Srnčí kýta s omáčkou