cpt. Cook
 

Mořidlo na zvěřinu

Naložený zajíc s pikantní omáčkou

Pastýřské trhance
(Andrajos)

Paštika ze zaječího masa

Pečené zaječí kýty (marinované)

Plněný zajíc pečený

Podlužácký zvěřinový špíz

Ragú ze srnčí plece

Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou

Sekaná ze zaječí kýty

Sekanina ze zvěřiny

Slovácká dančí kýta se žampióny

Srnčí bifteky

Srnčí hřbet

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Srnčí hřbet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  srnčí hřbet, slanina, sůl, mletý pepř, mrkev, petržel, máslo, kysaná smetana, citrónová šťáva, hořčice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný, opraný srnčí hřbet osolíme, opepříme a hustě protáhneme slaninou. Pak jej dáme na pekáč, hřbetní stranou dolů a povrch rovněž pokryjeme plátky slaniny. Potom vložíme do pekáče k masu na kolečka nakrájenou mrkev a kořenovou petržel, maso polejeme rozpuštěným máslem a dáme péci do trouby. Poloměkký hřbet obrátíme, polijeme kyselou smetanou a citrónovou šťávou a za častého polévání upečeme do měkka. K prolisované šťávě přidáme hořčici a nalejeme ji na nakrájené maso.
vloženo 19.09.2007    zobrazeno 3026x    verze pro tisk

Srnčí hřbet po bádensku

Srnčí hřbet přírodní

Srnčí kýta

Srnčí kýta nebo hřbet na smetaně

Srnčí kýta po staročesku