cpt. Cook
 

Mořidlo na zvěřinu

Naložený zajíc s pikantní omáčkou

Pastýřské trhance
(Andrajos)

Paštika ze zaječího masa

Pečené zaječí kýty (marinované)

Plněný zajíc pečený

Podlužácký zvěřinový špíz

Ragú ze srnčí plece

Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou

Sekaná ze zaječí kýty

Sekanina ze zvěřiny

Slovácká dančí kýta se žampióny

Srnčí bifteky

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Srnčí hřbet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg srnčího hřbetu, 10 dkg slaniny, 15 dkg šunky, 2  šalotky, 10 dkg másla, 1/2 menší celer, 1/2  petržel, 1/2  mrkev,  špetka šalvěje, bedrník, 3  hřebíčky, 1/2 lžička kaparů, 1/8 l kysané smetany, sůl, mletý pepř, 1/2 l kyselého mléka na naložení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hřbet naložíme do kysaného mléka na několik dnů. Pak necháme okapat, maso protáhneme slaninou a šunkou a dáme na rozpálené máslo s šalotkami a s kořenovou zeleninou. Přidáme koření a pečeme. Ke konci pečení přidáme kapary a poléváme kysanou smetanou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3042x    verze pro tisk

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet po bádensku

Srnčí hřbet přírodní

Srnčí kýta

Srnčí kýta nebo hřbet na smetaně

Srnčí kýta po staročesku