cpt. Cook
 

Naložený zajíc s pikantní omáčkou

Pastýřské trhance
(Andrajos)

Paštika ze zaječího masa

Pečené zaječí kýty (marinované)

Plněný zajíc pečený

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Podlužácký zvěřinový špíz

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  30 dkg srnčí kýty, 30 dkg vepřových jater, 30 dkg kančího hřbetu, 10 dkg slaniny, cibule, 6  feferonek, 1/2 lžíce kečupu, 1/2 dl červeného vína, jalovec, mletý pepř, sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso od každého druhu nakrájíme na 6 kousků, slaninu nakrájíme na tenké plátky a zabalíme do nich kousky jater. Střídavě na jehlu napichujeme jednotlivé druhy masa, proložíme je kolečky cibule a feferonkou, osolíme, opepříme, potřeme olejem a zakapeme vínem. Takto upravené maso necháme v chladničce asi 2 hodiny odležet. Pak na oleji maso zprudka opečeme ze všech stran, přidáme kečup a necháme ve vyhřáté troubě dopéci. Nakonec vypečenou šťávu zředíme vínem, necháme přejít varem a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1825x    verze pro tisk

Ragú ze srnčí plece

Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou

Sekaná ze zaječí kýty

Sekanina ze zvěřiny

Slovácká dančí kýta se žampióny

Srnčí bifteky

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet po bádensku

Srnčí hřbet přírodní

Srnčí kýta

Srnčí kýta nebo hřbet na smetaně

Srnčí kýta po staročesku

Srnčí kýta s omáčkou