cpt. Cook
 

Mořidlo na zvěřinu

Naložený zajíc s pikantní omáčkou

Pastýřské trhance
(Andrajos)

Paštika ze zaječího masa

Pečené zaječí kýty (marinované)

Plněný zajíc pečený

Podlužácký zvěřinový špíz

Ragú ze srnčí plece

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg kančí kýty, 2 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 15 dkg cibule, 20 dkg čerstvých hub, 12 dkg paprik (červené, zelené), 2  vejce, sůl, grilovací koření, jeřabinový kompot na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kančí maso pokrojíme. Plát kančího naklepeme, osolíme, okořeníme. Houby podusíme na másle s pokrájenou cibulí a paprikami, zalijeme vejci a necháme mírně zahoustnout. Tuto směs navršíme na maso a opatrně zarolujeme. Převážeme, dáme na pekáček s olejem a pečeme za neustálého podlévání doměkka. Podáváme se žampiónovou rýží posypanou pažitkou a ozdobíme jeřabinami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2791x    verze pro tisk

Sekaná ze zaječí kýty

Sekanina ze zvěřiny

Slovácká dančí kýta se žampióny

Srnčí bifteky

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet po bádensku

Srnčí hřbet přírodní

Srnčí kýta

Srnčí kýta nebo hřbet na smetaně

Srnčí kýta po staročesku