cpt. Cook
 

Musaka s bramborami

Musaka z Belvederu

Musaka z mletého masa a rýže

Musaka z mletého masa a zelí

Musaka z mletého masa s lilkem nebo tykvičkami

Musaka z tykve

Mussaka

Nákyp z mletého masa s cibulí

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Nervózní karbenátky na grilu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg mletého masa, 6 dkg cibule, 1.15 g mletého pepře, 1.1/2 dkg soli, 1.2 dkg vody, 4.15 g pálivé papriky
zkopírováno z http://www.tacos.cz K dobře umletému masu přidáme sůl, prohněteme, vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladnu. Přidáme mletý kmín a pepř s pálivou paprikou. Znovu prohněteme a vložíme na několik hodin do chladničky. Proto mají nervózní karbenátky lehce pálivou chuť. Karbenátky pri grilování několikrát obracíme. Servírujeme s hranolkami, fazolkou, pálivou zeleninovou směsí, rajčaty, pečenými paprikami a nadrobno pokrájenou cibulí. Zdobíme petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1881x    verze pro tisk

Novoroční závitky Tiung

Obalovaná vejce

Olomoucký sekaný řízek

Ostravský sekaný kotlet

Pečené karbanátky

Pekingské masové kuličky

Pikantní klobásky

Pikantní mleté hovězí řízky s anglickou omáčkou

Placičky z mletého masa

Pljeskavica

Plněná zelenina po turecku