cpt. Cook
 

Masové závitky z kyselého zelí a masa

Masový závin

Mexické masové kuličky v rajčatech

Mittitei

Mleté maso s houbami a jáhlami

Mleté maso zapékané v paprikách s tykví

Musaká
(Nákyp s lilkem)

Musaka

Musaka s bramborami

Musaka z Belvederu

Musaka z mletého masa a rýže

Musaka z mletého masa a zelí

Musaka z mletého masa s lilkem nebo tykvičkami

Musaka z tykve

Mussaka

Nákyp z mletého masa s cibulí

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Nervózní karbenátky na grilu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg mletého masa, 6 dkg cibule, 1.15 g mletého pepře, 1.1/2 dkg soli, 1.2 dkg vody, 4.15 g pálivé papriky
zkopírováno z http://www.tacos.cz K dobře umletému masu přidáme sůl, prohněteme, vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladnu. Přidáme mletý kmín a pepř s pálivou paprikou. Znovu prohněteme a vložíme na několik hodin do chladničky. Proto mají nervózní karbenátky lehce pálivou chuť. Karbenátky pri grilování několikrát obracíme. Servírujeme s hranolkami, fazolkou, pálivou zeleninovou směsí, rajčaty, pečenými paprikami a nadrobno pokrájenou cibulí. Zdobíme petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2107x    verze pro tisk

Novoroční závitky Tiung

Obalovaná vejce

Olomoucký sekaný řízek