cpt. Cook
 

Musaka s bramborami

Musaka z Belvederu

Musaka z mletého masa a rýže

Musaka z mletého masa a zelí

Musaka z mletého masa s lilkem nebo tykvičkami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Musaka z tykve

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  olej, 1/2 větší cibule, 150 dkg mletého masa, 15  rajčat, 40 dkg tykve, 6  brambor, sůl, majoránka, mletý pepř, muškátový oříšek, mletý zázvor, 2 stroužky česneku, 1/4 l vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozehřátém oleji zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme mleté maso, opečeme a přidáme pokrájená spařená a oloupaná rajčata a na kostky nakrájenou tykev. Zapékací misku vytřeme olejem a vrstvíme do ní masovou směs a na plátky nakrájené brambory. Každou řadu zvlášť osolíme, okořeníme a přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme vývarem a v dobře vyhřáté troubě necháme zapékat po dobu 60 minut. Podáváme se zelným salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1385x    verze pro tisk

Mussaka

Nákyp z mletého masa s cibulí

Nervózní karbenátky na grilu

Novoroční závitky Tiung

Obalovaná vejce

Olomoucký sekaný řízek

Ostravský sekaný kotlet

Pečené karbanátky

Pekingské masové kuličky

Pikantní klobásky

Pikantní mleté hovězí řízky s anglickou omáčkou

Placičky z mletého masa

Pljeskavica

Plněná zelenina po turecku