cpt. Cook
 

Nadívaný vepřový bůček

Noisettes de porc sautées aux pruneaux
(Oříšky z vepřové panenky se švestkami)

Obrácený řízek

Ondřejova pečínka v chlebové krustě
(s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou)

Panenka s jogurtovou omáčkou

Pastýřské kotlety

Pečená anglická kotleta

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečená kotleta po staročesku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kotlety, sůl, 15 stroužků česneku, 3 dkg rostlinného tuku, 1/2 lžička tymiánu, 3 dkg másla, 2.15 dl vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety na krajích nařízneme, osolíme, potřeme polovinou prolisovaného česneku, vložíme na tukem vymazaný pekáček, posypeme tymiánem, podlijeme troškou vývaru a pečeme v troubě pod pokličkou. Když je maso měkké, přidáme zbývající česnek, máslo, trochu podlijeme vývarem a dopečeme odkryté. Podáme s brambory, kaší nebo bramborovým knedlíkem a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 9111x    verze pro tisk

Pečená vepřová kýta

Pečené koleno po bavorsku

Pečeně Paris

Pečené selátko sváteční

Pečené vepřové

Pečeně z plecka s bylinkovou kůrčičkou

Pečínka s pivní omáčkou

Pestrobarevný špíz

Pikantní vepřová pečeně

Pikantní vepřové kotlety

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II