cpt. Cook
 

Mu-sü žou - vepřové nudličky s houbami a s vejcem

Musaka

Nadívaný vepřový bůček

Noisettes de porc sautées aux pruneaux
(Oříšky z vepřové panenky se švestkami)

Obrácený řízek

Ondřejova pečínka v chlebové krustě
(s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou)

Panenka s jogurtovou omáčkou

Pastýřské kotlety

Pečená anglická kotleta

Pečená kotleta po staročesku

Pečená vepřová kýta

Pečené koleno po bavorsku

Pečeně Paris

Pečené selátko sváteční

Pečené vepřové

Pečeně z plecka s bylinkovou kůrčičkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečínka s pivní omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg vepřové pečeně, 1/2 lžička soli, mletý pepř, 1/4 lžičky sušeného česneku, 115 dkg cibule, 2 lžíce oleje, 1/4 l piva, 2 lžičky škrobové moučky, 4 lžíce smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z vepřové pečeně bez kosti je prvotřídní pečínka. Je zvlášť chutná, když maso nejprve do zlatova opečete a potom jej necháte při nízké teplotě pomalu dusit. Pečeně bude měkká a šťavnatá.

www.tacos.cz Maso potřete kořením. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky. Olej zahřejte v pekáči na vysokou teplotu, maso za stálého obracení opečte do hněda. Přidejte cibuli a podlejte trochou piva. Pečeni přikryjte a nechte při nízké teplotě změknout, pivem podlévejte častěji po okraji nádoby, maso polévejte horkou vypečenou šťávou. Pečeni krájejte na nahřátém servírovacím talíři, Solamyl a smetanu rozkvedlejte, vmíchejte do šťávy a nechte vzkypět. Ochuťte.

www.tacos.cz Příloha: Brambory s petrželkou a růžičková kapusta na másle. Vychlazené pivo, bílé víno.

vloženo 26.04.2017    zobrazeno 1164x    verze pro tisk

Pestrobarevný špíz

Pikantní vepřová pečeně

Pikantní vepřové kotlety