cpt. Cook
 

Nadívaný vepřový bůček

Noisettes de porc sautées aux pruneaux
(Oříšky z vepřové panenky se švestkami)

Obrácený řízek

Ondřejova pečínka v chlebové krustě
(s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou)

Panenka s jogurtovou omáčkou

Pastýřské kotlety

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečená anglická kotleta

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 7 dkg rostlinného tuku, 20 dkg anglické slaniny, mletá paprika, 115 dkg cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájené kotlety naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a poklademe na tukem vymazaný pekáček. Přes kotlety klademe plátky slaniny, které opaprikujeme, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí, podlijeme vodou a pečeme pod poklicí v horké troubě skoro doměkka. Závěr pečení je bez poklice. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2424x    verze pro tisk

Pečená kotleta po staročesku

Pečená vepřová kýta

Pečené koleno po bavorsku

Pečeně Paris

Pečené selátko sváteční

Pečené vepřové

Pečeně z plecka s bylinkovou kůrčičkou

Pečínka s pivní omáčkou

Pestrobarevný špíz

Pikantní vepřová pečeně

Pikantní vepřové kotlety

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II