cpt. Cook
 

Nadívaný vepřový bůček

Noisettes de porc sautées aux pruneaux
(Oříšky z vepřové panenky se švestkami)

Obrácený řízek

Ondřejova pečínka v chlebové krustě
(s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou)

Panenka s jogurtovou omáčkou

Pastýřské kotlety

Pečená anglická kotleta

Pečená kotleta po staročesku

Pečená vepřová kýta

Pečené koleno po bavorsku

Pečeně Paris

Pečené selátko sváteční

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečené vepřové

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 kg vepřové pečeně, 2.15 dl kuřecího vývaru, 3 lžíce oleje, 1/2 lžíce tymiánu, 2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 stroužek česneku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Smícháme olej, česnek nasekaný nadrobno, citrónovou šťávu, tymián, sůl a pepř a vzniklou směsí důkladně pomažeme maso. Pečeme v troubě asi hodinu, hotové maso vyndáme, do pekáče nalijeme vývar a přivedeme k varu. Štávu krátce povaříme, případně můžeme zahustit lžící hladké mouky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2544x    verze pro tisk

Pečeně z plecka s bylinkovou kůrčičkou

Pečínka s pivní omáčkou

Pestrobarevný špíz

Pikantní vepřová pečeně

Pikantní vepřové kotlety

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II