cpt. Cook
 

Kotlety z džungle

Kotlety zapečené se sýrem

Krkovice s gulášovou šťávou a vídeňskou cibulkou

Kubánské vepřové

Kynuté závitky s masovou náplní

Loupežnické řízky

Maďarské vepřové kotlety nebo řízky

Mancha manteles
(Maso s ovocem)

Marinované vepřové maso Havana

Marinované vepřové řízky

Maso dvou barev

Maso dvou barev

Masové špízy s rajčatovým salátem

Masový špíz s houbami a rajčaty

Míchaný špíz s majonézou

Minutka s garam másalou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Moravský vrabec

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg vepřové kýty, 30 dkg vepřového bůčku, 2 lžíce vepřového sádla, 1/2 větší cibule, česnek, 1/2 lžička rajčatového protlaku, 1/2 lžička hladké mouky, kmín, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kýtu nakrájíme na plátky, rovněž tak vykostěný bůček, po jednom plátku na porci. Plátky kýty lehce naklepeme, osolíme, okořeníme a klademe na ně bůček. Svineme jako závitek, dáme na pekáček se sádlem, přidáme nakrájenou cibuli, rajský protlak, mírně podlijeme a dáme do horké trouby péci doměkka. Během pečení maso poléváme výpekem. Pak maso vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme vodou a provaříme. Do necezené šťávy dáme vrabce, prohřejeme a podáváme se zelím a bramborovými plackami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2358x    verze pro tisk

Mrkev dušená s vepřovými kotletami

Mu-sü žou - vepřové nudličky s houbami a s vejcem

Musaka