cpt. Cook
 

Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Co zahrada dá
(Jardiniere)

Dušená míchaná zelenina

Dušená zelenina s bílou klobásou

Dušený pastinák s kapustou na houbách
(Mijoté de panais, champignons, chou kale et quinoa)

Fritovaná zelenina z Turecka

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Guláš ze zeleniny, pohanky a ořechů

Jarní zeleninové ragú

Makedonské lečo

Marocký zeleninový guláš s quinoou

Míchaná zahradní smaženice

Mrkev s hráškem a šunkou

Nashvillská zelenina

Papriky s rajčaty a smetanou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečená zelenina s tofu a sezamem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg tofu, 6 lžic sezamového oleje, 7 lžic citrónové šťávy, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, 2  cukety, 1/2  pórek, 215 dkg mladých hrachových lusků, 20 dkg brokolice,  špetka moučkového cukru, 2 lžíce sezamových semínek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tofu nakrájíme na kostky o velikosti 1 cm a dáme do mísy. Smícháme se půlkou oleje a citrónovou šťávou, polovinou sekaného česneku, solí a pepřem a necháme rozležet. Cukety a pórek nakrájíme na dlouhé nudličky, lusky ponecháme v celku, brokolici rozebereme na růžičky. Rozehřejeme zbylý olej a za stálého míchání na něm opečeme 5 minut zeleninu. Přidáme zbylou šťávu a prolisovaný česnek, osladíme, osolíme, opepříme, dusíme 10 minut. Podáváme sypané opraženým sezamem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2966x    verze pro tisk

Piatto di erbe alla lucana
(Bylinkový zeleninový talíř)

Pisto manchego

Provensálský tian

Ragú z rajčat, brambor a lilků