cpt. Cook
 

Nadívaný vepřový bůček

Noisettes de porc sautées aux pruneaux
(Oříšky z vepřové panenky se švestkami)

Obrácený řízek

Ondřejova pečínka v chlebové krustě
(s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou)

Panenka s jogurtovou omáčkou

Pastýřské kotlety

Pečená anglická kotleta

Pečená kotleta po staročesku

Pečená vepřová kýta

Pečené koleno po bavorsku

Pečeně Paris

Pečené selátko sváteční

Pečené vepřové

Pečeně z plecka s bylinkovou kůrčičkou

Pečínka s pivní omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pestrobarevný špíz

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  lilek, sůl, 2  vepřové kotlety, 2  cukety, 2  cibule, 2  papriky (napůl červené a zelené), 2 stroužky česneku, 1/2 dl olivového oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytý lilek podélně rozpůlíme, případně rozčtvrtíme a nakrájíme na plátky, které důkladně osolíme. Plátky necháme asi 15 minut odležet a pak je osušíme. Maso nakrájíme na kostky, omyté cukety na plátky silné asi 1 cm, cibuli oloupeme, rozčtvrtíme a rozdělíme na jednotlivé vrstvy. Omytou papriku zbavenou jader rozkrájíme na kousky a asi 2 minuty blanšírujeme ve vroucí vodě. Prolisovaný česnek rozmícháme v oleji.

www.tacos.cz Připravíme si kovové jehly, na něž střídavě napichujeme maso a zeleninu, vše potřeme česnekovým olejem. Grilujeme asi 20 minut, během nichž jehly obracíme a přísady potíráme olejem.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1518x    verze pro tisk

Pikantní vepřová pečeně

Pikantní vepřové kotlety

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II