cpt. Cook
 

Nadívaný vepřový bůček

Noisettes de porc sautées aux pruneaux
(Oříšky z vepřové panenky se švestkami)

Obrácený řízek

Ondřejova pečínka v chlebové krustě
(s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou)

Panenka s jogurtovou omáčkou

Pastýřské kotlety

Pečená anglická kotleta

Pečená kotleta po staročesku

Pečená vepřová kýta

Pečené koleno po bavorsku

Pečeně Paris

Pečené selátko sváteční

Pečené vepřové

Pečeně z plecka s bylinkovou kůrčičkou

Pečínka s pivní omáčkou

Pestrobarevný špíz

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní vepřová pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřové kotlety (kotleta vcelku, ramínko bez kosti), sůl, 1/2 lžíce směsi 'Pečená masa', 2 lžíce oliv, 2  nakládané okurky, 1/2 menší mrkev,  trochu celeru, 1/2 malá klobása, 2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce kečupu, 3 lžíce smetany, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso prošpikujeme dílky oliv, klínky okurky, mrkve, celeru, klobásy. Osolíme, okořeníme. Dáme péci na nakrájenou cibuli a plátky česneku, podlijeme sklenkou vody. Pečeme zvolna, zprvu přikryté. Během pečení podléváme a přeléváme vypečenou šťávou. Když maso změkne, odstraníme pokličku a necháme zčervenat. Maso vyjmeme a nakrájíme na porce. Šťávu zaprášíme moukou, ochutíme kečupem, smetanou, po případě zbylými olivami, podle potřeby přidáme vodu a krátce povaříme. Maso podáváme se špenátem a bramborovými knedlíky nebo brambory či s rýží a salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5270x    verze pro tisk

Pikantní vepřové kotlety

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II