cpt. Cook
 

Postřekovské ledvinky

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pražená játra

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  22 dkg telecích jater nebo vepřových, 2 dkg oleje, 8 g hladké mouky, 3 dkg cibule, 2 g soli, 2 g mletého pepře, 15 g zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Umytá játra, očištěná od blan nakrájíme na široké kousky silné 7 ů 10 mm. Bezprostředně před smažením játra obalíme v mouce a smažíme na horkém tuku. Několikrát obracíme. Okamžitě po usmažení ukládáme do nádoby s poklicí, kde je položená nadrobno nakrájená cibule, rozmíchaná s nadrobno nasekanou petrželkou. Nakonec část tuku ze smažení nalijeme do této směsi. Podáváme s přílohou cibule, která je pod játry a smaženými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2490x    verze pro tisk

Ražniči z telecích jater

Sečuánská játra

Sýr a játra na jehle

Telecí játra Lisabon

Telecí játra na cibulce s jablky

Telecí játra po maďarsku

Telecí játra s flambovanou hruškou

Telecí játra s kuřetem a mandlemi

Telecí játra s ovocem

Telecí játra s pečenými jablky a cibulí

Telecí játra ve sladkokyselé omáčce
(Ficatu ca 'acitu)

Telecí ledvina

Telecí ledvinky po vinařském způsobu

Vepřová játra po španělsku

Vepřová játra s mandlemi

Vepřová játra v červeném oleji

Vepřová játra valašská

Vepřové ledvinky Čchao