cpt. Cook
 

Postřekovské ledvinky

Pražená játra

Ražniči z telecích jater

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sečuánská játra

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vepřových jater, 1/2 lžíce škrobové moučky, 2 lžíce vody, olej, 1/2 lžíce jidášova ucha, 1/2 lžičky mletého zázvoru, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 špetka sečuánského pepře, 1/2 lžička octa, 1/2 lžičky moučkového cukru, 1/2  cibule, 1/2  pórek, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra nakrájíme na tenké plátky (2 mm), škrobovou moučku spojíme s vodou a játra v tom obalíme. Namočené houby nakrájíme nadrobno, stejně tak cibuli a pórek.

www.tacos.cz Na pánvi rozehřejeme olej, opečeme játra po obou stranách a vyjmeme je. Do oleje dáme opéci cibuli, pórek, houby, koření, cukr. Dobře promícháme a přidáme trošku vody z namočených hub. Podusíme, přidáme ocet, povaříme. Pak přidáme opečená játra, promícháme, krátce prohřejeme a podáváme s rýží.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3103x    verze pro tisk

Sýr a játra na jehle

Telecí játra Lisabon

Telecí játra na cibulce s jablky

Telecí játra po maďarsku

Telecí játra s flambovanou hruškou

Telecí játra s kuřetem a mandlemi

Telecí játra s ovocem

Telecí játra s pečenými jablky a cibulí

Telecí játra ve sladkokyselé omáčce
(Ficatu ca 'acitu)

Telecí ledvina

Telecí ledvinky po vinařském způsobu

Vepřová játra po španělsku

Vepřová játra s mandlemi

Vepřová játra v červeném oleji

Vepřová játra valašská

Vepřové ledvinky Čchao