cpt. Cook
 

Postřekovské ledvinky

Pražená játra

Ražniči z telecích jater

Sečuánská játra

Sýr a játra na jehle

Telecí játra Lisabon

Telecí játra na cibulce s jablky

Telecí játra po maďarsku

Telecí játra s flambovanou hruškou

Telecí játra s kuřetem a mandlemi

Telecí játra s ovocem

Telecí játra s pečenými jablky a cibulí

Telecí játra ve sladkokyselé omáčce
(Ficatu ca 'acitu)

Telecí ledvina

Telecí ledvinky po vinařském způsobu

Vepřová játra po španělsku

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová játra s mandlemi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřových jater, olej, 1/2 větší pórek, 3 stroužky česneku, 10 dkg mandlí (loupané a pražené), 4  feferonky, 15 lžic sójové omáčky, vegeta, 2 lžíce škrobové moučky, 1/2  vejce, 2  papriky červené (kapie), 1/2 šálek vývaru z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odblaněná játra nakrájíme na velmi jemné plátky (nejlépe se krájejí po mírném ztuhnutí v mrazničce). Plátky promícháme s vejcem a polovinou škrobu. Očištěný pórek a kapii nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej a játra prudce osmažíme. Olej zčásti slijeme a k játrům přidáme zeleninu, utřený česnek, sekané feferonky a pražené mandle. Podusíme a spojíme zálivkou ze sójové omáčky, vývaru, vegety a škrobu, opět krátce podusíme, dochutíme a dosolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2448x    verze pro tisk

Vepřová játra v červeném oleji

Vepřová játra valašská

Vepřové ledvinky Čchao