cpt. Cook
 

Postřekovské ledvinky

Pražená játra

Řecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ražniči z telecích jater

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg telecích jater, sůl, mletý pepř, 215 dkg slaniny, strouhanka,  trochu másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odblaněná játra nakrájíme na malé čtverečky, osolíme, opepříme a stejně nakrájíme i slaninu. Na jehlu napichujeme střídavě játra potřená máslem a slaninu slabě posypanou strouhankou, aby se neslepily k sobě. Pečeme na rožni asi 15 minut při středně silném ohni. Podáváme se smaženými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2053x    verze pro tisk

Sečuánská játra

Sýr a játra na jehle

Telecí játra Lisabon

Telecí játra na cibulce s jablky

Telecí játra po maďarsku

Telecí játra s flambovanou hruškou

Telecí játra s kuřetem a mandlemi

Telecí játra s ovocem

Telecí játra s pečenými jablky a cibulí

Telecí játra ve sladkokyselé omáčce
(Ficatu ca 'acitu)

Telecí ledvina

Telecí ledvinky po vinařském způsobu

Vepřová játra po španělsku

Vepřová játra s mandlemi

Vepřová játra v červeném oleji

Vepřová játra valašská

Vepřové ledvinky Čchao