cpt. Cook
 

Salsa verde

Salsa verde - zelená omáčka

Indonésie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Saté I.

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 menší jemně nakrájená cibule, 2 lžíce oleje, 1/2 lžička chilli, 6 lžic pasty z burských oříšků nebo přiměřené množství mletých arašídů, 2 lžíce octa, sůl, moučkový cukr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozpáleném oleji lehce osmažíme cibulku, přidáme chilli, burské oříšky nebo pastu, ocet, sůl a cukr. Za stálého míchání smažíme tři až pět minut. Hotové uskladníme v chladničce. Podáváme k pokrmu saté, jarním závitkům nebo k raviolám.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1896x    verze pro tisk

Saté II.

Smetanová zeleninová omáčka

Srpski ajvar
(Srbský kaviár)

Starosvětská omáčka Pesto

Studená omáčka z lilku

Studená pažitková omáčka

Studená sardelová omáčka

Studená vinná omáčka

Sýrová omáčka Pesto

Španělská majonéza

Šunková majonéza

Taratoor

Tatarská omáčka

Tatarská omáčka

Tkemali

Třená majonéza

Tvarohová majonéza s rajčatovým protlakem