cpt. Cook
 

Salsa verde

Salsa verde - zelená omáčka

Saté I.

Nový Zéland   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Saté II.

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 lžíce arašídového oleje, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 2  chilli papričky nebo mleté chilli, 8 lžic mletých burských oříšků, několik listů meduňky, 2 lžíce octa, moučkový cukr, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz V pánvi rozpálíme arašídový olej, osmažíme v něm cibuli, česnek, chilli papričky, vložíme mleté arašídy a nasekané meduňkové listy. Přidáme ocet a zalijeme vodou, aby omáčka byla polohustá. Vaříme 15 - 20 minut za stálého míchání. Nakonec dochutíme cukrem a solí. Podáváme ke skopovému saté.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1697x    verze pro tisk

Smetanová zeleninová omáčka

Srpski ajvar
(Srbský kaviár)

Starosvětská omáčka Pesto

Studená omáčka z lilku

Studená pažitková omáčka

Studená sardelová omáčka

Studená vinná omáčka

Sýrová omáčka Pesto

Španělská majonéza

Šunková majonéza

Taratoor

Tatarská omáčka

Tatarská omáčka

Tkemali

Třená majonéza

Tvarohová majonéza s rajčatovým protlakem