cpt. Cook
 

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sekané řízky v těstíčku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg mletého masa, sůl, 1/2  žemle, mléko, 1/2  cibule, 4 dkg strouhanky, 1/2 lžíce hladké mouky, tuk na smažení,

Na obalení: 10 dkg hladké mouky, 4 lžíce mléka, 1/2  vejce

zkopírováno z http://www.tacos.cz Dobře propracujeme umleté maso, namočenou žemli, sůl, umletou nebo drobně nakrájenou cibuli a lžíci mouky. Vytvoříme placičky, které namáčíme v těstíčku a v tuku osmažíme dorůžova. Podáváme s brambory, bramborovým salátem, dušeným špenátem nebo jinou zeleninou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1741x    verze pro tisk

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry

Smažené masové kuličky

Smaženky z vařeného uzeného masa

Smetanové klobásy

Soutsoukákia Smyrnáika
(Smyrenské masové kuličky)

Sváteční karbanátky na smetaně

Šalamounova sekaná

Španělská mísa

Španělské mleté maso

Telecí frikadely se sýrem

Velikonoční hlavička

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka - hlavička

Vepřenky s cibulí

Vepřová sekanina s kapustou