cpt. Cook
 

Sváteční karbanátky na smetaně

Šalamounova sekaná

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Španělská mísa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg mletého hovězího masa, 715 dkg malých vařených brambor, sůl, 3  cibule, 2  červené papriky, 1/2  zelená paprika, 1/2  chilli paprička, 6  rajčat, 4 lžíce oleje, 1/2 lžička paprik, 1/4 l červeného vína, 2  pomeranče
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli a papriky nakrájíme na nudličky, rajčata na čtvrtky. Na oleji opékáme maso, přidáme cibuli, papriky, celou chilli papričku, osolíme a asi 2 minuty opékáme. Pak přidáme rajčata a víno a dusíme asi 10 minut. Do směsi vmícháme vařené brambory a dílky pomerančů a necháme 5 minut zapéci.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1726x    verze pro tisk

Španělské mleté maso

Telecí frikadely se sýrem

Velikonoční hlavička

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka - hlavička

Vepřenky s cibulí

Vepřová sekanina s kapustou

Vepřové klopsy I

Vepřové klopsy II

Vepřové klopsy III

Vepřové klopsy v kysaném zelí

Vepřové válečky se smetanovou omáčkou

Vinné klobásy

Vrstvená sekaná pečeně

Základní karbanátky

Zapékaná tykev s masovou směsí

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)