cpt. Cook
 

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry

Smažené masové kuličky

Smaženky z vařeného uzeného masa

Smetanové klobásy

Soutsoukákia Smyrnáika
(Smyrenské masové kuličky)

Sváteční karbanátky na smetaně

Šalamounova sekaná

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Španělská mísa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg mletého hovězího masa, 715 dkg malých vařených brambor, sůl, 3  cibule, 2  červené papriky, 1/2  zelená paprika, 1/2  chilli paprička, 6  rajčat, 4 lžíce oleje, 1/2 lžička paprik, 1/4 l červeného vína, 2  pomeranče
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli a papriky nakrájíme na nudličky, rajčata na čtvrtky. Na oleji opékáme maso, přidáme cibuli, papriky, celou chilli papričku, osolíme a asi 2 minuty opékáme. Pak přidáme rajčata a víno a dusíme asi 10 minut. Do směsi vmícháme vařené brambory a dílky pomerančů a necháme 5 minut zapéci.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1431x    verze pro tisk

Španělské mleté maso

Telecí frikadely se sýrem

Velikonoční hlavička

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka - hlavička

Vepřenky s cibulí

Vepřová sekanina s kapustou