cpt. Cook
 

Mořská ryba se zeleninou

Mořské ragú s anýzovkou

Mořský vlkouš flambovaný v anýzu

Nočky z uzené tresky

Ocas z tuňáka v makové krustě

Palombo con piselli
(Žralok na hrášku)

Pečená makrela podle žabulky

Plátky à la Deauvillaise

Platýs na smetaně

Platýs plněný mandlemi a cizrnou
(Sogliole farcite con mandorle e ceci)

Platýs Veracruz

Pražma s otevřenými lasagnemi

Ropušnice v bláznivé vodě
(Scorfano all'acqua pazza)

Ryba pečená s kmínem

Ryba pěti vůní na šanghajský způsob

Ryba s mandlemi

Ryba s mandlemi nebo lískovými oříšky

Ryba smažená ve vaječném těstě

Sleď s hořčičnou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sledi na červeném víně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  sledi, 2 lžíce másla nebo olej, sůl,  trochu hladké mouky, 2 dl červeného vína, 1/2  cibule,  trochu strouhanky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Sledě (nebo menší makrely) rozpůlíme, vyjmeme hřbetní kosti, osolíme, poprášíme moukou. Opečeme je na rozpáleném másle po obou stranách. Pak je vyjmeme a na témž másle opečeme na kroužky nakrájenou cibuli. Pak vložíme sledě zpět, kroužky cibule na ně narovnáme, přilijeme víno a povrch posypeme strouhankou a pokapeme máslem. Zapékáme asi 10 minut. Připravujeme v nízké zapékací míse. Podáváme obložené grilovanými rajčaty sypanými petrželkou.

www.tacos.cz Příloha: brambory vařené nebo opékané a saláty.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1573x    verze pro tisk