cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sledi v sladkokyselé omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  slanečci, vinný ocet, 1/2 středně velká cibule, mletý pepř, moučkový cukr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slanečky opereme a na 24 hodin namočíme do studené vody. Vodu občasně vyměníme. Pak je necháme okapat, stáhneme kůži, vykostíme je a nakrájíme na úzké proužky. Připravíme marinádu z vinného octa nebo lépe z vína, pepře, drobně usekané cibule a poměrně silně ji osladíme. Necháme nejméně 12 hodin v chladničce uležet. Podáváme jako předkrm se žitným chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1465x    verze pro tisk

Smažené tresčí kuličky nadívané kokosem
(Beignets de morue farcis à la noix de coco)

Smažený mořský okoun

Smažený platýs
(Sogliola fritta)

Sole meunière
(Mořský jazyk po mlynářsku)

Stoccafisso all'abruzzese
(Sušená treska po abruzzsku)

Štítník v balíčku
(Gallinella al cartoccio)

Tempura

Terstská treska

Tilapie

Treska na africký způsob
(Cabillaud à l'africaine)

Treska na mandlích

Treska na smetaně s kapary

Treska s cibulkou dušenou na víně

Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)

Tuňák na česneku

Tuňák na pepři

Tuňák na zázvoru

Tuniský kuskus

Valenciánská treska