cpt. Cook
 

Sledi v sladkokyselé omáčce

Smažené tresčí kuličky nadívané kokosem
(Beignets de morue farcis à la noix de coco)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažený mořský okoun

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg mořského okouna, sůl, hladká mouka, olej na smažení,

Těsto k obalení: 1/2  vejce, 1/2  žloutek, 3 lžíce hladké mouky, 1/8 l sifonu, 1/2 lžička oleje, sůl, zelená petrželka

zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce ryby osolíme, obalíme v hladké mouce a namáčíme do hladkého těsta. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje při středně silném ohni.

www.tacos.cz Přílohy: brambory nebo bramborová kaše sypaná opraženou strouhankou a pokapaná máslem, salát z rajčat a paprik.

www.tacos.cz

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1899x    verze pro tisk

Smažený platýs
(Sogliola fritta)

Sole meunière
(Mořský jazyk po mlynářsku)

Stoccafisso all'abruzzese
(Sušená treska po abruzzsku)

Štítník v balíčku
(Gallinella al cartoccio)

Tempura

Terstská treska

Tilapie

Treska na africký způsob
(Cabillaud à l'africaine)

Treska na mandlích

Treska na smetaně s kapary

Treska s cibulkou dušenou na víně

Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)

Tuňák na česneku

Tuňák na pepři

Tuňák na zázvoru

Tuniský kuskus

Valenciánská treska