cpt. Cook
 

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky

Smažené klouzky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené žampióny v šunkovém těstíčku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg žampiónů, 2  vejce, sůl, 1/2 dl mléka, 10 dkg hladké mouky, 7 dkg šunkového salámu, 1/2 lžíce sekané pažitky, 115 dkg oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Žampióny překrájíme na poloviny, osolíme a namáčíme do hustšího těstíčka, které připravíme z rozšlehaných vajec s mlékem, soli, mouky, jemně rozsekaného salámu a pažitky. Smažíme v horkém oleji dozlatova a ihned podáváme s vařenými brambory, zeleninovým salátem a tatarskou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1511x    verze pro tisk

Smažené žampióny ve vinném těstíčku

Sýrové suflé v žampionových kloboučcích

Syrovinky jako minutka

Šumavský houbový kuba

Vídeňské houbové karbanátky

Zadělávané houby

Zapečené houby s brambory