cpt. Cook
 

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky

Smažené klouzky

Smažené žampióny v šunkovém těstíčku

Smažené žampióny ve vinném těstíčku

Sýrové suflé v žampionových kloboučcích

Syrovinky jako minutka

Šumavský houbový kuba

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vídeňské houbové karbanátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 šálek pokrájených čerstvých hub, 1/2 lžíce másla, 2  vejce, zelená petrželka, 1/2 šálku kysané smetany, sardelová pasta, 1/2 vláčný strouhaný rohlík, sůl, strouhanka na obalení, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Drobně nakrájené houby s petrželkou podusíme na másle do měkka. Odstavíme je z plotny, přidáme smetanu s rozkvedlanými žloutky, sardelovou pastu, je-li třeba přisolíme a zahustíme strouhaným rohlíkem. Na prkénku posypaném strouhankou utvoříme karbanátky, obalíme je v rozšlehaných bílcích, strouhance a usmažíme. Hotové položíme na papírové ubrousky, aby okapaly.

www.tacos.cz Příloha: bramborová kaše, saláty nebo brambory sypané petrželkou

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1884x    verze pro tisk

Zadělávané houby

Zapečené houby s brambory