cpt. Cook
 

Šumavský houbový kuba

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vídeňské houbové karbanátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 šálek pokrájených čerstvých hub, 1/2 lžíce másla, 2  vejce, zelená petrželka, 1/2 šálku kysané smetany, sardelová pasta, 1/2 vláčný strouhaný rohlík, sůl, strouhanka na obalení, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Drobně nakrájené houby s petrželkou podusíme na másle do měkka. Odstavíme je z plotny, přidáme smetanu s rozkvedlanými žloutky, sardelovou pastu, je-li třeba přisolíme a zahustíme strouhaným rohlíkem. Na prkénku posypaném strouhankou utvoříme karbanátky, obalíme je v rozšlehaných bílcích, strouhance a usmažíme. Hotové položíme na papírové ubrousky, aby okapaly.

www.tacos.cz Příloha: bramborová kaše, saláty nebo brambory sypané petrželkou

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1929x    verze pro tisk

Zadělávané houby

Zapečené houby s brambory

Zapečené houby s kapustou

Zapékané hříbky po italsku

Žampiónové lečo

Žampionové ravioli

Žampiónový nákyp

Žampióny se smetanou

Žampióny smažené v pikantním tvarohovém těstíčku