cpt. Cook
 

Přírodní houbová pečeně

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky

Smažené klouzky

Smažené žampióny v šunkovém těstíčku

Smažené žampióny ve vinném těstíčku

Syrovinky jako minutka

Šumavský houbový kuba

Vídeňské houbové karbanátky

Zadělávané houby

Zapečené houby s brambory

Zapečené houby s kapustou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapékané hříbky po italsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  10 větších hřibů, sůl, mletý pepř, olej, zelená petrželka, 2 stroužky česneku, strouhanka na obalení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné hlavičky hub omyjeme a osušíme, osolíme, opepříme, namočíme v oleji a obalíme ve strouhance smíchané se sekanou petrželkou a utřeným česnekem. Obalené hlavičky vložíme na rozehřátý olej a zapečeme v předem vyhřáté troubě.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1547x    verze pro tisk

Žampiónové lečo

Žampionové ravioli