cpt. Cook
 

Opečené knedlíky s houbami

Papriky plněné žampiony

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky

Smažené klouzky

Smažené žampióny v šunkovém těstíčku

Smažené žampióny ve vinném těstíčku

Sýrové suflé v žampionových kloboučcích

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Syrovinky jako minutka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  415 dkg syrovinek, sůl, tuk na opečení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hlavičky čerstvých syrovinek očistíme a vložíme do rozpáleného tuku. Prudce opečeme po obou stranách, posolíme a podáváme s hořčicí a chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2140x    verze pro tisk