cpt. Cook
 

Přírodní houbová pečeně

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky

Smažené klouzky

Smažené žampióny v šunkovém těstíčku

Smažené žampióny ve vinném těstíčku

Syrovinky jako minutka

Šumavský houbový kuba

Vídeňské houbové karbanátky

Zadělávané houby

Zapečené houby s brambory

Zapečené houby s kapustou

Zapékané hříbky po italsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Žampiónové lečo

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg žampiónů, 150 dkg zelených paprik, 30 dkg rajčat, tuk, 1/2 větší cibule, 4  vejce, česnek, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme k ní na proužky nakrájené papriky, osolíme a dusíme pod pokličkou. K částečně změklým přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampióny a dusíme. Pak přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata a rozetřený česnek se solí. Po částečném vydušení vody nalijeme na papriky rozšlehaná vejce a mícháme do zhoustnutí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1565x    verze pro tisk

Žampionové ravioli