cpt. Cook
 

Přírodní houbová pečeně

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky

Smažené klouzky

Smažené žampióny v šunkovém těstíčku

Smažené žampióny ve vinném těstíčku

Syrovinky jako minutka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šumavský houbový kuba

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15 dkg sušených hub, 30 dkg krupek, 3 stroužky česneku, 8 dkg vepřového sádla, 1/2 lžíce másla, sůl, mletý pepř, drcený kmín, majoránka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krupky propláchneme vařící vodou, v osolené vodě s kmínem uvaříme doměkka a scedíme. Česnek utřeme se solí a smícháme s mletým pepřem, přidáme polovinu sádla, majoránku a promícháme s vařenými kroupami. Sušené houby necháme nabobtnat v troše vody, uvaříme je doměkka a vmícháme do připravené směsi. Směs rozložíme do sádlem vymazaného pekáče a v rozehřáté troubě zapékáme. Před dopečením přidáme na povrch krupek vločky másla. Zapékáme dozlatova.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3034x    verze pro tisk

Vídeňské houbové karbanátky

Zadělávané houby

Zapečené houby s brambory

Zapečené houby s kapustou

Zapékané hříbky po italsku

Žampiónové lečo

Žampionové ravioli