cpt. Cook
 

Přírodní houbová pečeně

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky

Smažené klouzky

Smažené žampióny v šunkovém těstíčku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené žampióny ve vinném těstíčku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  415 dkg čerstvých žampiónů, 2  vejce, 1.15 dl mléka, 2 lžíce bílého vína, 15 dkg polohrubé mouky, sůl, tuk na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vejce rozmícháme s mlékem, přidáme víno, polohrubou moukou a sůl a vše spojíme v hladké těstíčko, ve kterém obalujeme hlavičky očištěných hub. Smažíme dozlatova na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovými saláty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1428x    verze pro tisk

Syrovinky jako minutka

Šumavský houbový kuba

Vídeňské houbové karbanátky

Zadělávané houby

Zapečené houby s brambory

Zapečené houby s kapustou

Zapékané hříbky po italsku

Žampiónové lečo

Žampionové ravioli