cpt. Cook
 

Těstoviny s cibulovou natí a vejci

Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s hráškem
(Pasta chi piseddi)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny s kousky rajčat

Pasta con salsa di pomodoro a pezzi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin, 1/2 kg zralých rajčat, 2 dl panenského olivového oleje, 1/2 svazek bazalky, 1/2 stroužek česneku, 15 dkg cibule, 1/2 lžička moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytá rajčata nařízneme trošku do kříže, spaříme a oloupeme. Rozkrojíme je na čtvrtiny, zbavíme semínek a nakrájíme na proužky nebo na kostičky. V pánvi na rozehřátém oleji osmažíme oloupaný a zmáčknutý česnek, přidáme nakríjenou cibuli. Pokud nechcete použít cibuli, zdvojnásobíme množství česneku. Zbarvený česnek odstraníme a na pánev přidáme rajčata, nasekanou bazalku a sůl. Intenzivně povaříme 5 - 6 minut, pokud nám přijde omáčka drsnější, zjemníme ji troškou cukru. Uvařené těstoviny promícháme s omáčkou a servírujeme zakápnuté dobrým olejem.
vloženo 16.03.2012    zobrazeno 1984x    verze pro tisk

Těstoviny s krémovou rajčatovou omáčkou

Těstoviny s luštěninami

Těstoviny s ořechovým pestem z červené řepy

Těstoviny s paprikou, rajčetem a sójovou omáčkou

Těstoviny s paprikovou omáčkou
(Salsa ai peperoni)

Těstoviny s parmskou šunkou
(Pasta con salsa al prosciuto)

Těstoviny s pestem ze sušených rajčat

Těstoviny s rajčaty a bazalkou

Těstoviny s rajčaty, ančovičkami a chilli

Těstoviny s tuňákem a černými olivami
(Pasta al tonno e olive nere)

Těstoviny s uzeným masem

Těstoviny s vlašskými ořechy
(Pasta con salsa di noci)

Těstoviny se zalisovanou petrželkou

Těstoviny se zeleninou

Těstoviny zapékané s mletým masem

Timballo tradizionale
(Tradiční timballo)