cpt. Cook
 

Tykev zapékaná se špagetami

Vaječné makaróny s kachním ragú

Vaječné nudle po boloňsku

Vaječné nudle s ragú z perličky

Vaječné tagliarelli s pečeným telecím

Vaječné velryby s králíkem

Valencijská „Fideuá“

Vepřové ravioli se zázvorovou omáčkou

Voňavé sedani
(Sedani aromatici)

Vrtulky s paprikami a lilkem

Vřetena s liparským pestem
(Fusilli al pesto delle Lipari)

Základní těsto na ravioli

Zapečené crozety
(Gratin de crozets)

Zapečené gemelli se žampiony a mušlemi

Zapečené makarony

Zapečené nudle se žampióny a hráškem

Zapečené sedani
(Sedani al forno)

Zapečené těstoviny s houbami

Zapečené tortiglioni
(Tortiglioni pasticciati)

Zapékané nudle se smetanou