cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tacos se svíčkovou

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2  salátová okurka, 215 dkg rajčat (beefsteak tomato), 1/2  cibule, 2  taco mušle, 20 dkg hovězí svíčkové, 2 lžíce olivového oleje,  špetka kmínu,  špetka chilli, 6 dkg fety, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Troubu předehřejeme na 250 °C. Očistíme malou okurku a nakrájíme ji, stejně tak rajče opláchneme a nakrájíme na osminky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Taco ve tvaru mušlí ohřejeme podle návodu. Maso nakrájíme na tenké proužky. Na ploché pánvi rozehřejeme olej a osmahneme maso asi 5 minut. Osolíme, opepříme, dochutíme kmínem a mletým chilli. Fetu rozdrobíme. Do taco mušlí naskládáme rajčatové klínky s nakrájenou okurkou, osolíme a opepříme a přidáme proužky masa, nakonec zasypeme sýrem.
vloženo 26.09.2009    zobrazeno 1808x    verze pro tisk

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk