cpt. Cook
 

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry

Smažené masové kuličky

Smaženky z vařeného uzeného masa

Smetanové klobásy

Soutsoukákia Smyrnáika
(Smyrenské masové kuličky)

Sváteční karbanátky na smetaně

Šalamounova sekaná

Španělská mísa

Španělské mleté maso

Telecí frikadely se sýrem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Velikonoční hlavička

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l mléka, 4 lžíce krupice, 3  vejce, 1/4 kg uzeného bůčku (tučné uzené či kůzlečí nebo jehněčí kořínek), sůl, zelená petrželka, kopřiva (a další bylinky podle chuti a výskytu), olej na vymazání pekáče
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z krupice a mléka uvaříme hustou nesladkou kaši, do vychladlé vmícháme vejce, rozsekané vařené maso, osolíme, okořeníme rozsekanými bylinkami, dáme do vymazaného pekáče a upečeme jako svítek. Dáme-li místo uzeného jen kůzlečí kořínek, musíme směs trochu přimastit. Podáváme teplou i studenou s jarním zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2051x    verze pro tisk

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka - hlavička

Vepřenky s cibulí

Vepřová sekanina s kapustou