cpt. Cook
 

Sváteční karbanátky na smetaně

Šalamounova sekaná

Španělská mísa

Španělské mleté maso

Telecí frikadely se sýrem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Velikonoční hlavička

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l mléka, 4 lžíce krupice, 3  vejce, 1/4 kg uzeného bůčku (tučné uzené či kůzlečí nebo jehněčí kořínek), sůl, zelená petrželka, kopřiva (a další bylinky podle chuti a výskytu), olej na vymazání pekáče
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z krupice a mléka uvaříme hustou nesladkou kaši, do vychladlé vmícháme vejce, rozsekané vařené maso, osolíme, okořeníme rozsekanými bylinkami, dáme do vymazaného pekáče a upečeme jako svítek. Dáme-li místo uzeného jen kůzlečí kořínek, musíme směs trochu přimastit. Podáváme teplou i studenou s jarním zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2363x    verze pro tisk

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka - hlavička

Vepřenky s cibulí

Vepřová sekanina s kapustou

Vepřové klopsy I

Vepřové klopsy II

Vepřové klopsy III

Vepřové klopsy v kysaném zelí

Vepřové válečky se smetanovou omáčkou

Vinné klobásy

Vrstvená sekaná pečeně

Základní karbanátky

Zapékaná tykev s masovou směsí

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)