cpt. Cook
 

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry

Smažené masové kuličky

Smaženky z vařeného uzeného masa

Smetanové klobásy

Soutsoukákia Smyrnáika
(Smyrenské masové kuličky)

Sváteční karbanátky na smetaně

Šalamounova sekaná

Španělská mísa

Španělské mleté maso

Telecí frikadely se sýrem

Velikonoční hlavička

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka - hlavička

Vepřenky s cibulí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová sekanina s kapustou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 velká kapusta, 1/2 kg syrového vepřového masa, 1/8 kg vařeného uzeného masa, 2  žemle máčené v mléce, 2  vejce, sůl, mletý pepř, mletý zázvor, 3 lžíce tuku na pečení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předem uvaříme větší hlávku kapusty ve slané vodě nebo v polévce, velké listy odložíme a vnitřek kapusty umeleme spolu se syrovým vepřovým masem, k němuž přidáme kousek uzeného bůčku a housky máčené v mléce. Hmotu spojíme vejci, osolíme, okořeníme květem a zázvorem. Utvoříme měkkou šišku, kterou dáme na pekáč s omastkem, nahoře šišku potřeme zbylým bílkem a pokryjeme odloženými listy kapusty. Je výtečná a právě přídavkem kapusty nabude. Podáváme s brambory. Tato sestava dodá též látky ochranné.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1642x    verze pro tisk