cpt. Cook
 

Španělská mísa

Španělské mleté maso

Telecí frikadely se sýrem

Velikonoční hlavička

Velikonoční nádivka

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Velikonoční nádivka - hlavička

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg vařeného uzeného masa, 20 dkg vepřového masa, 20 dkg telecího masa, 6  vajec, sůl, mletý pepř, 4  housky nakrájené na kostičky, 4 lžíce másla, 1/2 lžíce čerstvého popence, 2 šálky kopřiv, 1/2 lžíce pažitky, 1/2 lžíce zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvařené maso nakrájíme na kostičky, spojíme s rozšlehanými vejci, navlhčenou houskou, pokrájenými bylinkami, osolíme a opepříme. Ve vymaštěném pekáči pečeme v troubě jako sekanou či prejt. Je chutná i studená. Je to tradiční sváteční české jídlo. Místo vepřového a telecího masa lze použít vařený kořínek (plíce, srdce i játra) rozkrájený na kostičky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2170x    verze pro tisk

Vepřenky s cibulí

Vepřová sekanina s kapustou

Vepřové klopsy I

Vepřové klopsy II

Vepřové klopsy III

Vepřové klopsy v kysaném zelí

Vepřové válečky se smetanovou omáčkou

Vinné klobásy

Vrstvená sekaná pečeně

Základní karbanátky

Zapékaná tykev s masovou směsí

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)

Zelený hrášek dušený s masem

Znojemská sekaná pečeně