cpt. Cook
 

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry

Smažené masové kuličky

Smaženky z vařeného uzeného masa

Smetanové klobásy

Soutsoukákia Smyrnáika
(Smyrenské masové kuličky)

Sváteční karbanátky na smetaně

Šalamounova sekaná

Španělská mísa

Španělské mleté maso

Telecí frikadely se sýrem

Velikonoční hlavička

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka - hlavička

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřenky s cibulí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg vepřového mletého masa, 1/2  žemle, 1/2 dl mléka, 10 dkg cibule, hořčice, mletý pepř, mletá paprika, sůl, 10 dkg oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Žemli rozkrájíme, zvlhčíme mlékem, vymačkáme, smícháme s mletým masem, špetkou papriky, pepře a soli. Rukou tvoříme malé placičky, které na rozpáleném oleji opečeme dočervena. Podáváme s chlebem, hořčicí a jemně sekanou cibulí. Můžeme podávat s vařenými brambory či bramborovou kaší a doplnit zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4239x    verze pro tisk

Vepřová sekanina s kapustou